About Me

Hoi!

Ik ben Martine en ik zocht een hobby… Omdat ik een fulltime baan heb, lijkt het af en toe alsof werken mijn enige hobby is. Maar, je voelt het al aankomen… dat is natuurlijk niet zo!

Ik word enthousiast van zelf dingen maken. Zo heb ik een oude stoel opnieuw geschilderd en gestoffeerd. Trots dat ik was toen die stoel klaar was! Schilderen met een doel vind ik leuk om te doen, maar om nu ieder jaar ons huis opnieuw te schilderen, dat gaat me ook een stap te ver.

Dus het werd naailes. Vroeger als kind zat ik samen met mijn zusje al regelmatig bij mijn oma achter de naaimachine. Toen naaiden we simpele lapjes stof en stikten we wat lijntjes. Daarna heb ik dit een heel aantal jaren niet meer gedaan. Een stiekem stemmetje op mijn schouder is me de laatste jaren blijven influisteren dat het me echt geweldig lijkt om zelf kledingstukken te kunnen maken. Dus toen ik bij de plaatselijke Jumbo een briefje zag hangen over naailessen voor beginners, heb ik geïnformeerd en ben ik begonnen.

Tot nu toe ben ik super enthousiast over de naailessen! Dus waarom zou ik niet meer mensen enthousiast maken, door te laten zien wat ik allemaal maak en waar ik tegenaan loop.

Verder hou ik van bakken. Het liefst ongezonde dingen… Gezonde tegenpool is dat hardlopen mijn uitlaatklep is. Dus het kan zijn dat hier soms ook iets over voorbij komt flitsen.

xx Tina

img_0838

.

Advertenties